Lad J.K.A. Byg Tømrerfirma hjælpe dig med totalrenovering af din gamle bolig og undgå byggerod i mange måneder. Som tømrerfirma har vi mange års erfaring i faget og vi kan derfor løse en bred vifte af opgaver i forbindelse med bygningsrenovering.

Når du vælger at indgå et samarbejde med J.K.A Byg, så garanterer vi en professionel samarbejdspartner med netop dine ønsker i højsædet. Vi er medlem af Dansk Byggeri, så du er derfor garanteret et resultat i høj kvalitet. Ydermere er du dækket af Byg Garanti som er et sikkerhedsnet for dig som kunde.

Skal vi sætte dit hus i stand?

Vi sætter dit hus i stand, så huset bliver til et perfekt, tidssvarende og energivenligt hjem.

Vi formidler gerne kontakt til indretningsarkitekt og kommer også gerne med vores forslag til rum opdeling, hvis du for eksempel skal renovere køkken eller bad. På den måde kan vi garantere at kvadratemeterne udnyttes bedst mulig.

Kontakt os for et godt tilbud

Går du med byggetanker? Så kontakt J.K.A. Byg Tømrerfirma og få inspiration og hjælp til din renovering af hus eller lejlighed.​​ Vi sidder klar på telefon 22 23 72 87, eller du kan sende os en e-mail på jkabyg@hotmail.com. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.