Trænger dit hus til et ansigtsløft?

Så tag en snak med os. Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt har gjort, at din facade ikke fremstår så smuk, som den burde.

Der kan være mange forskellige grunde til at overveje at få renoveret facaden på boligen. Det kan være du går med et ønske om at ændre det visuelle udtryk og dermed synes at der skal ske noget nyt. 

En facaderenovering kan gøre, at man står tilbage med en følelse af, at man har fået et helt nyt hus. Hvis man har haft huset lige siden det blev bygget, kan man få den glæde tilbage, som man havde dengang huset stod færdigt i sin tid.

J.K.A. Byg Tømrerfirma har mange års erfaring som tømrer, med bl.a. facaderenoveringer. Vi lægger vægt på det gode håndværk og den høje kvalitet.​

Vi reetablerer, renser, og reparere facader på parcelhuse, villaer, beboelsesejendomme og kontorer. 

Ring til os i dag

Står du med en opgave, som du mener vi kan løse eller skulle du have eventuelle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefon 22 23 72 87 eller på e-mail jkabyg@hotmail.com. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. ​