Få flotte og vedligeholdte gulve

Ligesom så meget andet i boligen kan gulvene tage skade af daglige brug over tid. Dette gælder også for trægulve. Det er derfor vigtigt at man vedligeholder sit trægulv. Når man vedligeholder sit trægulv forlænger man også dets levetid. Hvordan det skal vedligeholdes variere meget fra gulv til gulv, og det afhænger også af hvilket materiale der er blevet brugt til at lave gulvet. 

Vi har mange års erfaring i vedligeholdelse af trægulve, så vi ved præcis hvordan de skal vedligeholdes.

Vi tilbyder vedligeholdelse af trægulve såsom:

  • Afhøvling og afslibning,
  • Udbedring af skader
  • Behandling med lud, lak eller olie. 

Kontakt os for at høre mere

Vedligeholdelse af trægulv

Når du vedligeholder dit trægulv, så sikrer du at dit hjem får et nyt og friskt udtryk. Skal du have lagt nyt gulv? Så klarer J.K.A. Byg Tømrerfirma også det. Med fokus på kvalitet og godt håndværk. Allerede fra den første rådgivning om valg af træsort og gulvtype til de sidste lister bliver lagt på plads.

Et nyt trægulv kan være med til at give boligen et nyt og forfriskende udtryk. Dette er praktisk, hvis man ikke mener at ens nuværende gulv passer til det æstetiske udtryk man ønsker i sin bolig. Vi står klar til at give råd og vejledning, så du får præcis det trægulv du har drømt om. 

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du råd og vejledning, eller har du spørgsmål til eksempelvis priser, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefon 22 23 72 87, eller på e-mail jkabyg@hotmail.com. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.