Trænger boligen til forandring? Lad os hjælpe dig

Vi er gode til at sætte os ind i dig og din families behov, så hver eneste af jeres kvadratmetre udnyttes bedst muligt. Vi står klar til at give råd og vejledning uanset hvilken ombygning der ønskes. 

Fra bolig til drømmebolig

​Måske ønsker I et samtalekøkken, hvor familien kan samles, når der laves mad. Eller måske kræver den snarlige familieforøgelse, at arbejdsværelset skal deles op?​ Eller ønskes der måske noget helt tredje?

​Vi tilbyder løsningsforslag uanset opgaven – og vil med glæde levere professionel rådgivning til jeres næste ombygning! Vi er klar til at forvandle jeres bolig til nutidens drømmebolig, der dækker jeres umiddelbare og fremtidige behov.

Hvad koster en ombygning?

Prisen på en ombygning varier meget alt efter opgavens omfang. Alt efter hvad hvad der ønskes, så finder vi sammen ud af en pris sammen. Vi sørger altid for, at du som kunde får din skræddersyede ombygning til den helt rigtige pris.

Kontakt os allerede i dag

Har du spørgsmål eller ønsker du råd og vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefon 22 23 72 87, eller du kan sende os en e-mail på jkabyg@hotmail.com. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.