Nyt tag i Thisted og omegn

Har du behov for hjælp til tagrenovering eller skal dit hus have helt nyt tag? Hos J.K.A. Byg Tømrerfirma ApS kan vi være behjælpelige med renovering af tag og andet tagarbejde for både private og erhverv, og vi har særligt mange kunder fra Vorupør, Thisted, Klitmøller og Snedsted. Som medlem af Dansk Byggeri er du sikker på, at du får et resultat i høj kvalitet, og herudover er vi gode til at skræddersy specialløsninger. Ydermere gør vi meget for lokalmiljøet, hvorfor vi blandt andet er sponsor af byens aktiviteter.

Vi har mange års erfaring med lægning af nyt tag, renovering af tag og tagreparation, og vi er således eksperter i tage. Vi har desuden erfaret, at du kan spare tusindvis af kroner på elregningen ved at lade os om at opdage de små utætheder i taget og udbedre mindre skader.

Kontakt os for at høre mere

Hvad koster et nyt tag?

Søger du et godt tilbud på tagrenovering, er du kommet til det rette sted. Vi anvender moderne teknikker til at vurdere, hvorvidt dit tag har behov for en mindre reparation, eller om det vil være nødvendigt at skifte tagkonstruktionerne.

​Men hvad koster et nyt tag? Det afhænger naturligvis af opgavens omfang, men uanset hvad garanterer vi en billig pris. De konkurrencedygtige priser er dog ikke noget, der går ud over kvaliteten af vores arbejde, der altid er i top. Vi sørger nemlig for at planlægge opgaven nøje forinden og udtænke samtlige detaljer. På den måde garanterer vi, at vi opnår et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine forventninger og krav. Vi tilbyder desuden også ny træterrasse og tilbygning.

Kontakt os for yderligere information

Er du på udkig efter en professionel tømrer til tagrenovering eller anden type tagarbejde i Thisted og omegn, er du kommet til det rette sted. Vi kan både være behjælpelige med at lægge et nyt tag, ligesom vi udfører tagreparation, og så gør vi det endda til fordelagtige priser.

Hos os er du ydermere garanteret et resultat i høj kvalitet, da vi er medlem af Dansk Byggeri og altid gør meget ud af planlægningsfasen med fokus på dine ønsker. Ring på telefon 22 23 72 87, eller send en besked til e-mail jkabyg@hotmail.com, så du kan høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.