Få mest muligt ud af din bolig med en tilbygning

Ønsker du mere plads i hjemmet? En tilbygning kan være den perfekte løsning, og skabe den plads, du altid har ønsket dig. Hos JKA Byg ApS i Thisted har vi specialiseret os i at levere funktionelle og æstetiske tilbygninger af høj kvalitet, der opfylder dine behov og drømme. 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en professionel samarbejdspartner, der forstår dine behov. Vi har allerede hjulpet tilfredse kunder i Vorupør, Klitmøller og Snedsted. 

Kontakt os for at høre mere

Tilbygninger, der er skræddersyet efter dine drømme

Uanset om du forestiller dig en hyggelig udestue, en praktisk garage eller en elegant tilbygning til huset, er vores erfarne tømrere specialiserede i at omsætte dine ideer til virkelighed. Vi forstår, at enhver bolig er unik, og i tæt samarbejde med dig, skræddersyr vi en tilbygning, der vil opfylde dine specifikke ønsker og behov.

Som din tømrermester kan vi blandt andet tilbyde følgende tilbygninger:

  • Orangeri
  • Tilbygning i træ
  • Udestue/vinterhave
  • Tilbygning til dit sommerhus
  • Garage
  • Tilbygning med 1. sal
  • Karnap
  • Entre tilbygning

Prisen på en tilbygning?

Hvor meget en ny tilbygning koster afhænger af de valg, du træffer i forhold til størrelse, materiale og udseende. J.K.A. BYG forstår vigtigheden af en gennemsigtig prissætning, og derfor tilbyder vi altid en uforpligtende samtale, hvor vi snakker om dine ønsker og behov. Efter at have fået et klart billede af dine forventninger, vil vi skræddersy et tilbud specifikt til dit budget. Vores mål er at sikre, at du får den ønskede tilbygning uden uventede økonomiske overraskelser undervejs.

Skab moderne elegance med en tilbygning

Uanset husets alder er tilbygninger en effektiv måde at skabe ekstra plads og forbedre funktionaliteten i din bolig. Dette gælder både for charmerende 60'er huse og stilfulde 70'er huse, hvor moderne tilbygninger kan tilføre en ny dimension til den eksisterende arkitektur.

Ved tilbygninger er det dog vigtigt at være opmærksom på de gældende regler. Uanset om du har et ældre hus eller et nyere byggeri, er der lovgivning og bygningsreglementer, der skal overholdes ved tilbygning. Hos JKA Byg er vi velbevandrede i reglerne for tilbygninger og sikrer, at alle vores projekter opfylder de nødvendige krav og standarder.

Tradition og håndværk siden 2004

Grundlagt i 2004 af tømrermester Jens K. Andersen, kombinerer vi moderne innovation med solidt håndværk. Vores lokale forankring i Nr. Vorupør og stolte håndværkstradition gør os til det naturlige valg, når du ønsker en tilbygning, der ikke kun opfylder dine behov, men også skaber en varig værdi for dit hjem. 

Vi tilbyder også at lave tagarbejde, smukke træterrasser og meget mere.

Kontakt os i dag

Kontakt os for en uforpligtende snak, og lad os sammen gøre dine boligdrømme til virkelighed. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 22 23 72 87, sende en mail til jkabyg@hotmail.com eller udfylde vores tilbudsformular, for at få et godt tilbud.