Ny træterrasse i Thisted og omegn

Drømmer du om at få bygget en flot ny træterrasse på din sommerhusgrund eller helårsgrund? Savner du et sted, hvor du kan sætte dig ud og nyde det gode vejr fra morgenstund til aftenstund? Så er du kommet til det helt rette tømrerfirma.

Hos J.K.A. Byg Tømrerfirma ApS i Thisted har vi blandt andet specialiseret os i at bygge træterrasser for vores kunder. Det primært dækker over sommerhusejere i Vorupør, Snedsted, Klitmøller og omegn. Dog bygger vi også gerne en ny terrasse for dig, der har et helårshus.

Få inspiration til din nye terrasse

En træterrasse kan se ud på mange forskellige måder. Den kan enten være hævet over jorden for at skabe en god udsigtspost eller for at komme i niveau med huset, eller den kan være bygget på jorden. Den kan bygges i forlængelse af sommerhuset, så du og familien kan gå direkte ud fra huset til terrassen for at spise morgenmad eller for at grille aftensmad. Den kan også være fritliggende et solrigt og ugeneret sted på grunden, hvor I kan ligge og slikke sol.

Kontakt os for at høre mere

Det er ikke kun i forhold til selve konstruktionen, der er mange forskellige muligheder. Der findes også utrolig mange forskellige terrassebrædder, som du kan vælge imellem. Det afhænger kun af, hvor meget du har lyst til at betale for terrassen, og hvordan du gerne vil have den til at se ud. Der findes både billige og eksklusive terrassebrædder.

Nogle kræver løbende vedligeholdelse, mens andre ikke kræver nogen vedligeholdelse. Du er velkommen til at kontakte os for rådgivning og vejledning. Vi står også klar til at give inspiration til, hvordan vi kan bygge en ny træterrasse, der matcher dine ønsker og behov.

Hvad koster en ny træterrasse?

Hvor meget lægning af en ny træterrasse koster afhænger derfor af de valg, du træffer i forhold til terrassens funktion og udseende. Vores priser påvirkes blandt andet af følgende valg:

  • ​Om terrassen skal være hævet eller ej
  • ​Om den skal bygges i forlængelse af huset, eller om den skal være fritliggende
  • ​Hvor stor terrassen skal være
  • ​Hvilke terrassebrædder du vælger
  • Om der skal bygges trappe, gelænder eller lignende

Uanset hvad du vælger, så kan du være helt sikker på, at vi sørger for en korrekt opbygning fra udlægning af strøer til monteringen af terrassebrædderne. Vi sørger selvfølgelig også for, at du får det hele til en fordelagtig pris.

Hos J.K.A. BYG udfører vi kun kvalitetshåndværk, og vi kan blandt andet også hjælpe dig med en ny tilbygning, facaderenovering og nyt tag. Tag fat i os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Ønsker du et tilbud på en ny træterrasse i Thisted eller andre omkringliggende områder er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 23 72 87​ eller e-mail jkabyg@hotmail.com for at høre mere..​