Udskiftning af vinduer på en professionel og sikker måde

Søger du professionel hjælp til udskiftning af vinduer? I så fald er du havnet det rette sted. Hos J.K.A. Byg Tømrerfirma ApS er vi eksperter, når det kommer til udskiftning og montering af vinduer for både private og erhverv, og vi har mange kunder fra Vorupør, Thisted, Klitmøller og Snedsted.

Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din garanti for, at vi udfører vores arbejde på en sikker måde, og at vi opnår et tilfredsstillende resultat i høj kvalitet. Ydermere gør vi meget for lokalmiljøet, hvorfor vi blandt andet sponsorer byens aktiviteter, og vi er desuden gode til at skræddersy specialløsninger til vores kunder. Endelig anvender vi de fleste gængse mærker i vores arbejde såsom Idealcombi, Hvidbjerg Vinduet og Kastrup Vinduet.

Kontakt os for et godt tilbud

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Du er derfor havnet det rette sted, hvis du skal have nye vinduer enten hjemme i privaten eller på arbejdspladsen, og vi vil tilmed kunne være behjælpelige med vinduer efter mål. Men hvad koster udskiftning af vinduer? Det afhænger selvfølgelig af opgavens omfang, men uanset hvad garanterer vi fordelagtige priser.

​Det skal desuden nævnes, at vi også kan hjælpe dig med montering af døre og udskiftning af indvendige døre.

Trænger hjemmet eller arbejdspladsen derfor til nye døre eller vinduer, eller skal de blot renoveres, giver vi dig et godt tilbud. Er der tale om renovering, bestræber vi os altid på en løsning, som giver vinduets klassiske udseende tilbage. Endelig tilbyder vi udskiftning af termoruder, glaslister, tætningslister, hængsler og delvist nedbrudt træ.

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Er du på udkig efter en konkurrencedygtig pris på udskiftning af vinduer, er vi de rigtige at kontakte. Hos os er du garanteret et tilfredsstillende resultat, og vi bruger kun vinduer fra de mest anerkendte mærker. Vi vil desuden kunne være behjælpelige med mange forskelligartede opgaver, når det kommer til vinduer og døre, og så hjælper vi både private og erhverv.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller vil du høre om vores gode priser, skal du være mere end velkommen til at ringe eller skrive til os i dag. Ring på telefon 22 23 72 87, eller send en besked til e-mail jkabyg@hotmail.com.